• (+381) 60 323 3230
 • medicalparksrb@gmail.com
 • Srbija

Bolnice u Turskoj

Sve bolnice u Turskoj  okviru grupacije Medical Park ispunjavaju svetske standarde i ističu se po svojim centrima izvrsnosti. 

Medical Park je trenutno najveća zdravstvena grupacija u Turskoj, i kao lider prostire se u 14 gradova širom Turske sa 30 opštih i univerzitetskih bolnica.
Imaju 19 međunarodnih predstavništa u 13 različitih zemalja i rade s najiskusnijim međunarodnim timom za pružanje najbolje usluge kako partnerima tako i pacijentima. Jedna od najvažnijih karakteristika ove grupacije, koja godišnje prima više od 70 000 pacijenata iz više od 180 zemalja sveta, jeste ta što međunarodnim pacijentima pruža budžetske olakšice. Medical Park pruža kvalitetnu dijagnostiku i terapijske usluge u svim bolnicama, uključujući četiri akreditovane od strane Joint – Međunarodne komisije (JCI).

Medical Park Grupaciju čini 30 bolnica: Medical Park, Liv Hospital, VM Medical Park i Istinye University Hospitals
Sve bolnice u okviru grupacije ispunjavaju svetske standarde i ističu se po svojim centrima izvrsnosti. Centri za lečenje raka (hirurgija, radioterapija, hemoterapija), Centri za negu srca (kardiologija za decu i odrasle i kardiohirurgija), Centri za vantelesnu oplodnju, Centri za transplantaciju organa (jetra, bubrezi, koštana srž), Centri za lečenje bolesti kičme, Centar za sportsku medicinu i Centri za robotsku hirurgiju, akreditovani su na nacionalnom i međunarodnom nivou zahvaljujući kako naprednim tehnološkim sistemima i opremi, tako i stručnjacima sa bogatim iskustvom u oblasti medicine kojom se bave.

Medical Park, zdravlje za sve!

Jako smo ponosni sto smo zvanicni predstavnici najvece zdravstvene organizacije u Turskoj – Medical Park Group i sto mozemo nasim pacijentima da omogucimo lečenje u Turskoj.

Medical Park Grupaciju čine sledece bolnice:

 

Medical Park

lecenje u turskoj

16 bolnica
1784 doktora ( 395 akademaca)
9145 zaposljenih
113 operacionih sala
334.530 m2 unutrasnjeg prostora
3.147 bolnickih kreveta
856 kreveta na odeljenju intenzivne nege
306 kreveta za pacijente sa otezanim kretanjem
820 ordinacija

Istiniye University Hospitals

lecenje u turskoj

2 bolnice
284 doktora ( 84 akademca)
1113 zaposljenih
27 operacionih sala
129.500m2 unutrasnjeg prostora
591 krevet
175 kreveta na odeljenju intenzivne nege
20 kreveta za pacijente sa otezanim kretanjem
110 ordinacija

VM Medical Park

saradnja sa turskom

8 bolnica
816 doktora ( 201 akademaca)
3.694 zaposljenih
64 operacione sale
312.000m2 unutrasnjeg prostora
1.625 kreveta
317 kreveta na odeljenju intenzivne nege
132 kreveta za pacijente sa otezanim kretanjem
400 ordinacija.

Liv Hospital

saradnja sa turskom

5 bolnica
403 doktora ( 216 akademaca)
2.866 zaposljenih
38 operacionih sala
150.504m2 unutrasnjeg prostora
782 kreveta
55 kreveta na odeljenju intenzivne nege
43 kreveta za pacijente sa otezanim kretanjem
138 ordinacija  

Zašto odabrati Medical Park?

 • Vrhunski medicinski tim

  Medical Park se može pohvaliti timom vrhunskih lekara, hirurga, specijalista i medicinskih sestara, koji su lideri u svojim oblastima. Njihova stručnost, iskustvo i posvećenost pacijentima čine ovu bolnicu posebnom.

 • Najsavremenija oprema

  Bolnice u okviru Medical Park Hospital Group su opremljene najnovijom medicinskom opremom i tehnologijom, što omogućava precizne dijagnostičke procedure i efikasne tretmane.

 • Širok spektar medicinskih usluga

  Medical Park nudi širok spektar medicinskih usluga, uključujući dijagnostiku, hirurgiju, rehabilitaciju, pedijatriju, ginekologiju, kardiologiju, i mnoge druge oblasti.

 • Međunarodni pacijenti

  Medical Park ima dugu istoriju u pružanju usluga međunarodnim pacijentima. Osoblje bolnice je vešto u radu sa pacijentima iz inostranstva i pruža podršku u vezi sa putovanjem, smeštajem i komunikacijom.

 • Transfer Aerodrom-Bolnica

  Za naše pacijente i njihovu pratnju po dolasku na bilo koji istanbulski aerodrom obezbedjen je prevoz do bolnice ili do hotela.